Minicamping het Berghof

'Een gemoedelijke en rustige camping...'

Deze fraai gelegen camping ligt tussen de dorpen Koudekerke, Biggekerke en Zoutelande. Op ongeveer 1 kilometer van bos, duin en strand.

De camping is ruim opgezet. De plaatsen zijn 150m²-270m² groot. De plaatsen zijn voorzien van electr. aansuiting (10 amp), kabeltv aansluiting en per twee plaatsen een waterkraan.

WIFI is op het hele terrein aanwezig!

Wij streven naar een schone en nette camping. De ideale plaats om van een heerlijke vakantie te genieten!

De camping ligt bij ons 25hectare grote akkerbouwbedrijf (1 hectare = 2 voetbalvelden). Wij verbouwen verschillende producten, zoals suikerbieten, tarwe, graszaad, aardappelen, uien, tuinbonen en diverse soorten kleurrijke bloemen. Het is dan ook een prachtig gezicht als de bloemenvelden in bloei staan. 

Daarnaast beheren we sinds januari 2020 minicamping Kole. Deze camping ligt 50 meter van minicamping Berghof af. Kijk op de website van minicamping Kole voor meer informatie!

Probeert u online te reserveren, maar is de gevraagde periode niet meer beschikbaar, dan kunt u altijd telefonisch met ons contact opnemen want dan is er misschien nog wel plaats op minicamping Kole!

 

Aankomende winter mag de camping open blijven. Heeft u interesse om met uw caravan of camper te komen, of huurt u liever een chalet? Vraag naar de mogelijkheden.!!